Старши-треньорът на волейболния Марица (Пловдив) Иван Петков коментира участието на

...
Старши-треньорът на волейболния Марица (Пловдив) Иван Петков коментира участието на
Коментари Харесай

Иван Петков: Участието ни в ШЛ донесе много позитиви за целия женски волейбол

Старши-треньорът на волейболния Марица (Пловдив) Иван Петков разяснява присъединяване на отбора в Шампионската лига за дами, което завърши със загуба в Казан от Динамо с 1:3 гейма.

" Трудно е да вършим генерални заключения. И в третия гейм започнахме добре, допуснахме нелепа неточност, и това малко ни стресна, пообърка се играта ни. Оттам към този момент тимът на Казан проработи добре на сервис. В четвъртия гейм не си повярвахме, че могат да се случат нещата, дадохме късмет и на по-младите да поиграят. Но до третия гейм нещата бяха добре, добра игра, добра реакция имахме ", показа Петков след срещата в Русия. " Динамо Казан е евентуално претендент за купата. В мача ни държеше положителната организация на блок, лимитирахме играта им в центъра. С изключение на четвъртия гейм има от какво да сме удовлетворени ".

" Определено виждам израстване в тима като цяло. Много от девойките демонстрираха на моменти високо равнище, което дава оптимизъм за бъдещето. Самият клуб има позитиви от присъединяване си, и по-късно ние всички играчи и състезатели. Това е вярната посока и би трябвало да вървим малко по малко ", направи общоприет извод за представянето на Марица в ШЛ наставникът.

" Първо би трябвало да станем първенци. Желанията ни към този момент ги разгласи нашият президент. Искаме следващата година тимът да е два пъти по-силен. Предстои ни доста работа. Но нашето присъединяване бе доста положително, освен за Марица, само че и за целия женски волейбол ", приключи Иван Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР