Старши треньорът на Валенсия Марселино Гарсия Торал даде официална пресконференция

...
Старши треньорът на Валенсия Марселино Гарсия Торал даде официална пресконференция
Коментари Харесай

Треньорът на Валенсия: Независимо от резултатите, Манчестър Юнайтед си остава един от най-успешните отбори

Старши треньорът на Валенсия Марселино Гарсия Торал даде публична конференция преди тазвечершния дуел с Манчестър Юнайтед в груповата фаза на Шампионска лига.

" Независимо какво ще ме питате за Моуриньо, за мен не е от голяма важност нищо от протичащото се. Ние сме изправени пред един доста огромен противник. Манчестър Юнайтед не се намира в най-хубавия миг си от сезона, само че за идния мач са значими събитията, които ще се случат и какъв резултат ще успеем в последна сметка да реализираме.

 Жозе Моуриньо влезе в спор и с капитана на Манчестър Юнайтед
Жозе Моуриньо влезе в спор и с капитана на Манчестър Юнайтед

Специалния е неудовлетворен от Антонио Валенсия

Ще успеем да се поздравим с триумфа, в случай че играем ужасно. Съперникът ни е един от най-успешните тимове в света, а Жозе Моуриньо е треньор, който е постигнал извънредно доста. Аз чакам тимът му да се показа на най-високо равнище, само че ние също сме тук, с цел да демонстрираме най-хубавото, на което сме способни.

Ако играем добре, ще можем да спечелим. Дали е добър миг да ги срещнем в този момент? Кой знае. Разбираме, че ни чака сложен мач, който не е в най-хубавата си форма, само че същото може да се каже и за нас...

Манчестър Юнайтед е един от трите най-силни тима във физическо отношение. Имат сериозен капацитет в офанзива, мощни са във въздуха и са подготвени да се борят крепко постоянно. Ние обаче ще опитаме да ги надвием като колектив. Те са мощни в единоборствата, само че имат проблеми, когато би трябвало да се пазят като тим. Трябва да играем на цялостни обороти през всичките 90 минути. Нямаме право на никакво разпределяне, нито за един миг. Това се видя най-добре в мача против Ювентус.

 Ювентус победи Валенсия с 2:0, макар аления картон на Кристиано Роналдо
Ювентус пречупи Валенсия с две дузпи, Роналдо изпъден

Миралем Пянич вкара попаденията за триумфа на " бианконерите "

За мен е наслаждение и горделивост да бъда треньор на Валенсия и да изведа тима на " Олд Трафорд " в мач от Шампионска лига. Това беше задачата на целия ни щаб. За благополучие, успяхме да я реализираме и отборът ни се класира за групите. Развълнувани сме да се състезаваме в най-големия футболен шампионат и сме стимулирани да се класираме за осминафиналите. За това би трябвало да играем мачовете на високо равнище, с цел да побеждаваме ", разяснява Марселино.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР