Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде доста любопитна пресконференция.

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде доста любопитна пресконференция.
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Цирк! Има терор срещу ЦСКА, директива! Няма да мълчим!

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде много любопитна конференция. Специалистът се оплака от съдийски гнет и инструкция против " алените ".

Младенов даже пусна видео със противоречиви моменти от мачове, които съгласно преценката му, тимът му е бил доста ощетен. Специалистът добави, че не взе участие в селекцията на състава и разкри, че не си приказва със притежателя Гриша Ганчев.

" Отговорността си я поемам, пред който би трябвало. Имайте самообладание. Нека си напомним по какъв начин сме били ощетявани. Искам да видите наклонността против нас. Да има някакъв феърплей във футбола. Пак ли би трябвало да приказвам за инструкция? Искат да ни изкарат кьорави и, че не разбираме от футбол.

Имаме над 70 картона. Половината тим е с насъбрани картони. Терорът продължава против нас. Всеки мач ни отсъства някой. Кой е отговорен? Обезверяват ни, да изпаднем в обезсърчение и да кажем...

Егати цирка... Дори и нашите преотстъпени футболисти малтретират. Не сме слепи, това че мълчахме до момента, не значи, че не виждаме. Ако този гнет продължава, ние сме подготвени нещо друго да създадем.... Не знам кой им подрежда, само че е реалност. Нещата станаха рискови, когато се доближихме до Лудогорец. Забавихме се в някои неща, тук проблемите са си в нас. Като ни ударят един пестник по едната буза, няма да си даваме другата. Аз съм тук да пазя моя клуб, нашия клуб, от година на година става по-зле.

Спомняте ли си по кое време ви приказвах за инструкция. Поканиха началник на съдиите от чужбина, само че кой му заплаща заплатата? Още от подготовката започнаха проблемите ни. При нас настъпи обезсърчение, едно примиренческо въодушевление. Много фактори има за спада ни. Аз съм човек, който носи отговорност и умее да го прави. Българският футбол ще бъде в цветущо положение, в случай че треньорите умеят да селектират тимовете си и да ги менажирът. На мен не ми е обещано правото да селектирам и менажирам. Направи се по този начин, че да не мога да селектирам.

Двамата нови не знам кой ги е гледал, нито аз, нито екипът ми. Кой е ходил в Бразилия? Към тях би трябвало да проявим повече самообладание. Това управление във времето си е потвърдил, че прави попадения в селекцията си, само че това не е задоволително. Най-активният човек в селекцията би трябвало да е треньорът, а при нас не е по този начин... Никой не е споделил, че тази година би трябвало да сме първенци. Позабавихме се със селекцията, за жалост, нелепостите които са правили предходните управления, в този момент дават отражение.

И слепият вижда, че на нас ни би трябвало класа и свежа кръв. Всички усъвършенстваха качествата, Лудогорец похарчи 5 милиона като се доближихме до тях. Левски взеха нови.

Старши треньорът би трябвало да има правото да работи в тази тенденция. Нека му се оферират играчи, само че да споделя последната си дума. Тогава ще съм подготвен да взема цялата си отговорност. До декември за мен беше наслаждение за мен да си приказвам с него, само че по-късно спряхме. Случи се нещо... Сега не си споделяме въобще. Само с Дани Ганчев си приказваме. Обсъждахме всичко преди. Беше наслаждение за мен за приказваме.

Нямам желание да споделям за какво се случва по този начин.... Де факто, аз не мога да кажа в този момент. Имам селекция, която аз не съм я правил. Предлагах, само че ми споделиха, че не стават. Исках диалог, само че подобен ми беше отхвърлен. Аз ще извърша уговорката си към ЦСКА, с цената на всичко, в случай че би трябвало да се изпокарам с всички. Ножът е опрян го кокала. Мен второто място не ме устройва ", съобщи Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР