Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич възнагради с 4 почивни

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич възнагради с 4 почивни
Коментари Харесай

Илич пусна играчите на ЦСКА в почивка до четвъртък

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич възнагради с 4 почивни дни възпитаниците си за положителното показване и триумфа с 2:0 над Черно море в събота. Армейците няма да играят формален мач в паузата за дуели на националните тимове, като идната им среща е гостуването на Гигант (Съединение) за Купата на България на 26 ноември, събота, от 12:00 часа.

Тимът възобновява занимания в четвъртък, като ще изиграе контролна среща в неделя, научи " Тема Спорт ". Съперник за нея обаче към момента не е разгласен. Турицов, Християн Петров, Шопов, Шагоян и Махмутович няма да бъдат разполагаем на Саша Илич за спаринга поради задължения с националните си тимове.

" Спечелихме доста тежък мач против извънредно сложен съперник. Играхме на терен, на който всеки отбор доста мъчно печели. Действахме като тим и приветствам момчетата, които започнаха от първата минута, както и тези, които влязоха от пейката. Победата ни бе заслужена. Имаме два мача за купата след към 15 дни, ще опитаме да създадем най-хубавото в тях ", съобщи Саша Илич след срещата с Черно море.
 Паро: Във Варна ЦСКА сподели шампионски знак
Паро: Във Варна ЦСКА сподели шампионски знак

Легендата на ЦСКА разяснява представянето на " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР