Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски все още не може

...
Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски все още не може
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Ако този финал е нагласен, значи сме за Оскар

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски към момента не може да мисли за петъчния край за Купата на България с тима на Левски. Наставникът изведе " армейците " към разногласието за трофея, откакто неговият отбор завоюва надлъгването с първенеца Балкан с 80:78 след продължение в зала " Арена София ". Барчовски отговори на мненията от лагера на Черноморец, че тазгодишният край е нагласен, с цел да могат точно двата домакина да се изправят в решителния спор за Купата.
 ЦСКА изстрада първия си край за Купата от 18 години насам, ще гледаме Вечно дерби в борбата за трофея ЦСКА изстрада първия си край за Купата от 18 години насам, ще гледаме Вечно дерби в борбата за трофея
" Левски изобщо не мога да ги мисля сега. Трябва да се преодолее този потрес, извънреден адреналин. Страшна борба и страшни обрати - по никакъв начин не е елементарно. Сега просто би трябвало да си починем. Балкан пазеше Таменанг Чо доста добре, Христо Захариев е отличен бранител и го затрудни доста. Ние сме привикнали от него да идват 20-30 точки с лекост. Днес ги нямахме и нападението ни се затрудни. В края на постоянното време мачът беше наш - отскочи щастливо тази топка, която Митко я вкара, другояче мачът беше извоюван. В постоянното време ние го печелим, в продължението - те. Рискувах с вкарването на Драган за да играем за три точки. Чо се появи най-после на мача, нямаше ги неговите точки, единствено че тези най-после са като 20.

През 2005-а водех тима, тогава спечелихме финала в Стара Загора с Лукойл Академик. Най-тежко се играят предварителните мачове - четвъртфинали и полуфинали. На финала тимът по някакъв метод е постигнал някаква цел и се е показал почтено. Стана най-хубавото - домакините са на край. Най-голямата победа, с изключение на страхотното представление, беше публиката. Паркингът извън беше цялостен. За повторно се случва след мача България - Португалия в Ботевград. Това е някакъв сигнал, който не би трябвало да изпускаме.
 Васил Стоянов: Играхме безобразно, само че това не значи, че би трябвало да бутат Левски до финала Васил Стоянов: Играхме безобразно, само че това не значи, че би трябвало да бутат Левски до финала
Ще съветвам хората, които считат, че финалът е организиран, да си мерят приказките. Като кажеш някоя нелепост, години наред тя не може да се измие. Това ми се е случвало на мен. Този мач съгласно вас може ли да бъде нагласен. Има ли подобен нагласен мач? Ако има, значи сме за " Оскар ". Ние сме безспорни призьори, това са цялостни нелепости. Това, че от Черноморец си изгубиха мача против Левски, не им дава право да вършат сходни мнения ", съобщи Барчовски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР