Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде традиционната си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде традиционната си
Коментари Харесай

Любо Пенев: Стойчо няма да се занимава с футбол, докато аз съм в клуба

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде обичайна си конференция преди семейството против Локомотив София от седмия кръг на efbet Лига.

„ Проблеми с футболисти нямаме. Ще проведем през днешния ден последна подготовка. Очаквам да се представим в линията, в която сме. Те знаят, че имам това условие. Не сме се срещали със Стойчо Младенов, надали ще се срещаме постоянно. Фактът, че стартира да работи в клуба, не значи, че ще трансформира отношението си към него. Той няма да се занимава с футбол, до момента в който аз съм в клуба. Трябва да има професионално напрежение. Трябва всеки да се показва по най-хубавия метод. Очакват се нови попълнения. Няма гаранция, че ще дойдат “, сподели Пенев.

Той разяснява настоящата обстановка с ЦСКА, като атакува управлението.

" Рано или късно ще има един ЦСКА. Този ЦСКА ще бъде на почитателите и за почитателите. Защо бях поканен на „ Армията “ - с цел да матирам напрежението сред почитатели и управлението. Ръководството не желае да сме първи, не желае титли и ЦСКА да е в позицията, в която заслужава. При добре свършена работа за два три месеца, изпъждане, неистини – това се назовава изменничество. Сектор Г не върви на мачове, тъй като са лъгани и мамени в продължение на 7 години. Познавам се с доста почитатели, които са ме подкрепяли абсолютно. Винаги ще им бъда признателен. Имаше една игра – топло-студено. При мен е доста студено. На „ Армията “ би трябвало да се търсят предателите. “, сподели Пенев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР