Депутатът от СДС-Варна доц. Медиха Хамза поздрави район Владислав Варненчик

...
Депутатът от СДС-Варна доц. Медиха Хамза поздрави район Владислав Варненчик
Коментари Харесай

Депутатът от СДС-Варна доц. Медиха Хамза поздрави район Владислав Варненчик с днешния празник

Депутатът от СДС-Варна доцент Медиха Хамза поздрави регион " Владислав Варненчик " с днешния празник - Св. св. Константин и Елена, който е и празник на регион " Владиславово ".

Тя насочи позравления към кмета на региона Николай Костадинов, администрацията, поданици и посетители на Владиславово.

Ето какво написа на страницата си депутатът от Съюз на демократичните сили -Варна в парламентарната група на ГЕРБ-СДС  и претендент за депутат доцент Медиха Хамза:

" Днес Район " Владислав Варненчик чества своят празник!
На този ден, в който почитаме равноапостолите Св. св. Константин и Елена, един от най-бързоразвиващите се региони в нашия град чества! Уважаеми господин Николай Костадинов, кмет на региона Уважаеми чиновници в районната администрация, Скъпи поданици и посетители на Район " Владислав Варненчик ", Приемете най-искрени поздрави във връзка 21 май - празник на Владиславово и имен ден на всички именици! За мен е чест и наслаждение да Ви поздравя за това, че кварталът се развива пълноценно и съумява ясно да очертае целите си, да осъществя съответни действия и планове за достигането им. Благодаря за транспарантното ръководство, с което показвате на хората, че могат да Ви гласоподават доверие и да разчитат на Вас във всеки миг. Използвам случая да поздравя и всички поданици на квартала, тъй като той се развива и с помощта на всеки един от тях. Уверена съм, че с общите старания на всички нас, Район „ Владислав Варненчик “ ще продължава да се развива като съвременен европейски квартал. Пожелавам на всички, свързани с кв. „ Владислав Варненчик “ здраве, религия, мощен дух в посрещането на новите провокации! На имениците поисквам да са здрави, а имената да им носят доста шанс! И дано светите равноапостоли Константин и Елена закрилят всички ни! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! "  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР