Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, остана спокоен

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, остана спокоен
Коментари Харесай

Любо Пенев след загубата: Има и такива дни, доволен към

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, остана спокоен и поздрави своите футболисти макар загубата с 1:2 от ЦСКА, пристигнала след поврат в последните минути.

„ Дойдохме за три точки. Искам да поздравя момчетата, ще работим повече да не позволяваме подобен поврат. Трябваше да отбележим още един гол. Искахме успеха, само че допуснахме и неточности. Борихме се обаче и още един път желая да поздравя момчетата “.

„ Едни положителни резултати идват, когато се работи добре. Не ги лаская ненужно, имаме самочувствие. През седмицата момчетата работиха добре и това се видя. Когато водиш в резултата, обикновено е да има реакция от съперника. Представихме се добре. Има и такива мачове. Не вкарахме, само че идващия мач ще вкараме “.

„ Може да победиш, може и да загубиш, ние загубихме, само че излизаме от мача с високо вдигната глава. Продължаваме да работим по безусловно същия метод. Има още доста мачове до края на шампионата. Всеки ще губи и всеки ще печели. Битката е дълга “, съобщи Пенев след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР