Старши треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков изведе футболистите си

...
Старши треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков изведе футболистите си
Коментари Харесай

Струмска слава стартира подготовката с водосвет

Старши треньорът на Струмска популярност Анатоли Нанков изведе футболистите си за първа подготовка за новия сезон, а преди нея бе осъществен водосвет.

Лично кметът на Радомир - Пламен Алексиев участва на заниманието и за следващ път изрази поддръжката си към тима.

Ето и известието от Струмска популярност:

Отборът ни, ФК Струмска популярност, означи специфичен миг в историята си! С наслада и горделивост ви оповестяваме, че се организира публично водосвета, последван от нашата първа подготовка, с помощта на поддръжката на община Радомир и кмета Пламен Алексиев!
 Струмска популярност излезе с остра декларация
Струмска популярност излезе с остра декларация

Радомирци гневни на рефера на мача с Дунав

Първа подготовка: След церемонията на водосвета, нашите играчи излязоха на терена за първата подготовка. Това значимо събитие бе осъществено с помощта на огромната поддръжка и напъните на кмета Пламен Алексиев, който се явява значим покровител на ФК Струмска популярност.

Ние показваме безкрайна признателност към община Радомир и кмета Пламен Алексиев за тяхната поддръжка и ангажимент, които са от значително значение за развиването и сполучливата подготовка на ФК Струмска популярност. Тези две значими събития означават началото на нов стадий за тима и ни въодушевяват да работим интензивно за постигането на великите ни цели.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР