Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров, който все още

...
Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров, който все още
Коментари Харесай

Васил Петров: Временен треньор съм все още

Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров, който към момента се води краткотрайно на този пост, приказва в изявление за Дарик за упованията за идния мач за Купата против Фратрия, за бъдещето си, за селекцията и дали има визия за промоция на отбора в елита, в случай че стане непрекъснат ментор.

Към този час в този ден води ли се още Васил Петров краткотраен треньора на Спартак Вн? Неудобен въпрос ти задавам, нали?
- Не, не е неуместен въпросът. Временен треньор съм към момента. Няма нищо на този стадий.

Аз ще предположа, че в случай че до събота не бъде разгласен нов треньор, то Васил Петров става непрекъснат...
-Не мога да кажа. Не мога да кажа, към този момент това управлението ще го вземе като решение.

Ако ти се гласоподава доверие след тези 2 постоянни мача, които организира против Марек и Марица, имаш ли ясна визия по какъв начин да изведеш още веднъж тима да промоция в елита? И твоето мнение за актуалната селекция?
-Не желая да ги сравнявам двата тима преди 2 години като влязохме и в този момент. Преди много мъчно идваха футболисти при нас, като смятаха, че Спартак Вн е тим, който лавира непрекъснато сред Б и В група. Не желая да разясня в елементи актуалната селекция. Има качествени момчета, футболисти с опит, играли в А група. Сматам, че тимът е мощен. Разбира се има какво да се желае откъм селекция. Така или другояче имаме 17-18 полеви футболисти, само че ние допълваме с момчета от втория тим, което е прекрасен късмет за тях. За да влезем в А група, се изскват доста старания, доста труд, доста работа.Това е най-важното. След това идва зимната пауза, когато може да се притегли още някой футболисти задачата е осъществима.

Ако останеш треньор на Спартак, къде би подсилил тима?
-Честно казано, след заминаването на Андриан, е хубаво да се укрепи нападението. На левия бек имаме единствено Велислав Боев, макар че там може да употребяваме и Виктор Митев. Трима централни бранители имаме... Сезонът е дълъг, ще има картони, травми, би трябвало да имаме вариативност. Иначе имаме мощни футболисти на тези постове. И Ахмедов и Боев, Грънчов, Цветков са мощни футболисти и си правят съвършено работата, само че би трябвало да имаме варианти.

Какво се случва с Вакадинов?
- По-скоро на този стадий не мога да разясня, водят се всевъзможни дейности. Не мога да разясня на този стадий.

Футболисти като Преслав Петров и Илиев може ли да ги забележим в игра за купата против Фратрия, или ще разчиташ още веднъж главно на тези, на които заложи в миналите 2 мача за състезание?
-Със сигурност ще се даде късмет и на други момчета, които са играли по-малко. Съответно не би трябвало и да подценяваме мача. Нека оставим за на следващия ден загадките.

Кадрови проблеми преди този мач?
- Не, с изключение на двамата трайно контузени.

Разузнахте ли добре Фратрия, това което ти прави усещане?
- Да, разузнаваме ги. Предстоят ни разбори. Те са мощен, млад и упорит тим. Надявам се да стане прекрасен мач и ние да сме крайните спечелили. Не би трябвало да има никакво подценяване.

Чуйте цялото изявление в приложения звуков файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР