Старши треньорът на Шалке 04 Томас Райс заяви, че иска

...
Старши треньорът на Шалке 04 Томас Райс заяви, че иска
Коментари Харесай

Треньорът на последния в Бундеслигата: Така повече не може

Старши треньорът на Шалке 04 Томас Райс съобщи, че желае от тима си да позволява по-малко неточности след края на подготвителния лагер в Турция. Германският отбор, който е финален в класирането на Бундеслигата, не съумя да завоюва нито един от петте другарски срещи, които изигра. Загубата с 0:1 от Нюрнберг във вторник пристигна след равенства по 2:2 с Цюрих, Рапид Виена и Оснабрюк, както и проваляне от Хайдук Сплит.

„ Продължавам да споделям, че би трябвало да вършим по-малко неточности. Но те отново се случват на някой млад състезател и водят до голове. Не можем да се представяме по този метод “, сподели Райс след загубата от Нюрнберг.

„ Двете полувремена бяха доста разнообразни. Не би трябвало да позволяваме това. Ядосан съм и на себе си за това “, сподели футболистът на Шалке 04 Кенан Караман.

„ Сменихме 11 състезатели и показахме друго лице, макар че упражняваме доста крепко и всички са наясно с проекта за мача. Направихме глупава неточност и не бяхме задоволително умни в отбрана “, добави той.

Шалке 04 се завърна в немския хайлайф през лятото, откакто година по-рано отпадна от Бундеслигата. Отборът има още една планувана контрола с Вердер Бремен преди подновяването на шампионата. На 21 януари тимът гостува на Айнтрахт (Франкфурт).

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР