Старши треньорът на Септември София Славко Матич сподели след загубата

...
Старши треньорът на Септември София Славко Матич сподели след загубата
Коментари Харесай

Славко Матич изненада с изказване: Мачът с ЦСКА не е тежък, най-лесният е за нас

Старши треньорът на Септември София Славко Матич показа след загубата с 0:3 от Локомотив София, че неговите футболисти би трябвало да не помнят бързо провалянето и да излязат с въодушевление в идващия мач, който е против ЦСКА.

„ Тежка загуба. Загубата си е загуба. Първото полувреме загубихме три точки. И двата тима нямаха доста шансове, само че като последните резултата на полувремето – 3:0, значи нещо има. Дадоха дузпа на Локомотив, само че не дадоха за нас. Не се окайвам от съдийството. Най-големият провинен си бяхме самите ние. Беше мъчно поради това. Ако бяхме получили дузпа, като Локо София, може би образът на мача щеше да се промени “.

„ Да, опитахме се през второто полувреме. Опитахме да владеем топката, да нападаме, да търсим шансове да вкараме. Имахме греда и още няколко положения, които можехме да вкарахме. Бяхме мощни физически, когато би трябвало да печелим единоборства, го правехме. На момчета мога единствено да кажа „ Горе главата “, има нови мачове. Ще израстваме. Всичко направихме през второто полувреме, само че загубихме с 0:3. В идващия мач се връщаме “.

„ Много ни хвалят, желая да им кажа благодаря. Градим тима мач за мач, губим точки, не е елементарно. Имахме футболисти, които не можаха да играят в този мач. Не диря причина да се извинявам. Ще спрем грешките, които вършим, а това, което вършим добре – да го повтаряме “.

„ Мачът с ЦСКА не е тежък, най-лесният е за нас. Това е най-големият тим в България с доста титли. Трябва да излезем с въодушевление и момчетата да покажат, че заслужават да играят в подобен тим “, съобщи Матич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР