Старши треньорът на Септември София Милен Радуканов остана доволен от

...
Старши треньорът на Септември София Милен Радуканов остана доволен от
Коментари Харесай

Радуканов: Септември ще се бори до последно за топ 3

Старши треньорът на Септември София Милен Радуканов остана удовлетворен от продукцията на своите момчета след 2:0 над Пирин Благоевград в 3-ия кръг на Втора лига . Специалистът съобщи, че въпреки отборът му към момента да е надалеч от това, което той изисква от него, момчетата му са превъзхождали съперника във всеки един съставен елемент от играта.

„ Мисля, че във всички съставни елементи бяхме по-добре. Физически – също. В последните минути стъпихме изкривено малко, можеше резултатът да бъде по-изразителен. Тотално владеехме самодейността през целия мач – искахме да разиграваме топката, търсехме обстановките за гол. Нормално, допуснахме и много неточности, само че най-важното е, че спечелихме”, сподели Радуканов пред DIEMA SPORT.

„ Втори мач, мъчно е. От месец и половина работим дружно, имаме доста нови условия. Все още сме надалеч от това, което би трябвало да вършим. Ще се стараем и ще опитваме.”

„ Ще нуждая се от доста време… в случай че ми го дадат, знаете по какъв начин е. За да изградиш един тим, би трябвало доста време, до момента в който играчите свикнат един с различен. В момента имаме 16-17 индивида, би трябвало да дойдат още. Засега това е групата, доста съм удовлетворен от метода, по който работят от началото на подготовката. В тренировките нещата започваме да ги избистряме. Имаме обаче доста работа, с цел да почистим всички елементи.”

„ Цели? Г-н Чандъров сподели – да се опитаме да изградим еднороден състав сред млади и опитни състезатели, с цел да могат дребните да влизат. Виждате, втори следващ мач Стефан Гаврилов от нашата школа играе. Полека-лека ще се случват нещата. Нищо не е непременно. Ще се борим до последно да бъдем измежду челните три тима, пък да забележим. Имаме задоволително време от господин Чандъров, знаете, че той има различен план, който занапред ще се построява. Така че вероятността е по-далечна, нека успеем да я изпълним”, пожела си Радуканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР