Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо засипа с похвали футболистите

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо засипа с похвали футболистите
Коментари Харесай

Моуриньо: Нямаме шанс за топ 4, Ейбрахам може много повече

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо засипа с похвали футболистите си след безапелационната победа с 3:0 над. В воин в дербито на Вечния град се трансформира, който вкара два от головете и от началото на годината е най-резултатният състезател в шампионатите от топ 5 в. Английският наицонал беше особено отличен от наставника на “вълците ”.

“Чудесно показване от целия тим. Показахме положително лице и против преди този момент. Знаехме какво би трябвало да създадем, с цел да спечелим. Сякаш всичко, което тренирахме през седмицата, беше претворено на терена. се опита да отговори след почивката и да отбрани достойнството си, само че не допуснахме никакви положения, за което още веднъж приветствам моите футболисти ”, съобщи доволният Моуриньо.

— AS Roma (@OfficialASRoma)
“ има доста по-голям капацитет от това, което демонстрира. Той заслужава хвалба освен за головете, само че и за дейната преса, помощта в отбранителен проект, пазенето на топката. Срещу не направи нищо от това. Очаквам доста от Тами, тъй като знам с какви качества разполага. Искам във всеки мач да го виждам със същата настройка ”, сподели Специалния.

“Не мисля, че някой от първите 4 тима в класирането ще допусне огромен срив. Ние,, и се борим за местата от пето до осмо. Не е едно и също дали си пети или осми, тъй че ще играем с всички сили до края на сезона ”, добави Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР