Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо критикува част от играчите

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо критикува част от играчите
Коментари Харесай

Моуриньо скастри част от играчите на Рома: Не играят на 100%!

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо подлага на критика част от играчите му за прекомерно безгрижния им метод при равенството 1:1 в мача от Лига Европа против Сервет в Женева.

Отборът на Моуриньо поведе през първото полувреме посредством Ромелу Лукаку, само че Сервет изравни малко след почивката посредством Крис Бедия. Точката оставя Рома втори в група G, на две точки зад Славия Прага.
 Сервет - Рома 1:1 в Лига Европа
Сервет - Рома 1:1 в Лига Европа

" Вълците " изтървават първото място

" Наистина не разбирам. Имам 150 мача в Шампионската лига, които са доста по-важни от този и моята мотивация за тези евлопейски мачове постоянно е доста огромна. Но наподобява, че някои хора, които нямат доста европейски опит, играят тези мачове малко незадълбочено. Винаги едни и същи момчета остават съсредоточени в продължение на 90 минути и няма потребност да ги посочвам. Но има хора, които имат малко лежерен метод в този вид мачове. Жалко е, че нямахме камера в съблекалнята на полувремето, тъй като много им се скарах. Предупредих ги да излязат за второто полувреме с пределна готовност против тим, който губи с 1:0 вкъщи, само че те одобриха безгрижно този миг от мача ", добави някогашният треньор на Челси, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

Ако Рома приключи на второ място в групата, ще влезе във етапа на елиминациите против тим, който отпада от Шампионската лига за място на осминафиналите.

" Не мисля, че да си в плейофите е злополука. Очевидно ще бъде мъчно, само че е и мотивиращо... ще имаме още една огромна европейска вечер на препълнения Олимпико ", сподели Моуриньо.

Рома ще бъде хазаин на последния Шериф Тираспол на 14 декември в последния си мач от групата, до момента в който третият Сервет гостува в Прага.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР