Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще си тръгне

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще си тръгне
Коментари Харесай

Зидан напуска Реал Мадрид, дори и да спечели титлата

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще си тръгне от отбора след края на сезона. Французинът е взел това решение от много време, само че ще го разгласи публично след последния мач от акцията, оповестява TeleMadrid.

Зизу е изтощен от голямото напрежение, което съпътства поста. Дори Реал да победи с купата в Ла Лига, той няма да промени позицията си. 48-годишният експерт ще си вземе известна отмора, само че не е изключено и да застане отпред на Ювентус. "Бианконерите " вършат доста разочароващ сезон под управлението на Андреа Пирло, а Зидан не крие, че би желал един ден да води тима, в който стана международна звезда.

Това е втори интервал на някогашния халф като ментор на Реал Мадрид. Между 2016 и 2018 година той изведе кралския клуб до три следващи трофеи в Шампионската лига, а също така два пъти стана първенец на Испания.

Мястото на Зидан отпред на мадридския гранд съвсем несъмнено ще заеме Раул Гонсалес, който сега води дублиращия състав на "белите ". Друг от претендентите за поста е Масимилиано Алегри.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР