Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призова 19-годишният нападател

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призова 19-годишният нападател
Коментари Харесай

Зидан призова талантлив нападател към търпение

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан прикани 19-годишният нападател на „ белите " Винисиус да бъде толерантен, тъй като ще получи своя късмет. Младокът има единствено 4 мача като титуляр и 4 като запаса през този сезон, а също така не попадна в групата за четири от последните шест мача на Реал, в това число против Пари Сен Жермен в Шампионска лига.

"Винисиус няма да напуща. Вярно е, че не е играл доста, само че разполагаме с 26 играчи и той ще получи своя късмет. Сега не е неговият миг, само че той може да пристигна скоро ", съобщи Зидан на конференция преди гостуването на Депортиво Алавес от 15-ия кръг на Ла Лига.

„ Това, което се промени е идването на Азар и Рогридо. Винисиус все по този начин тренира интензивно всеки ден, само че казусът е, че има и други играчи, би трябвало да направя избор. Той би трябвало да бъде подготвен, когато моментът настъпи ", добави френският експерт.

Зидан също по този начин добави, че травмата на Еден Азар не е сериозна, само че не може да подсигурява, че той ще се появи против Барселона на 18 декември в отсрочен мач. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР