Старши треньорът на разкри след спечелената с 1:0 контрола срещу

...
Старши треньорът на разкри след спечелената с 1:0 контрола срещу
Коментари Харесай

Томаш: Боруков засега няма да тренира с нас, има две оферти за него

Старши треньорът на разкри след извоюваната с 1:0 контрола против, че няма да тренира с отбора на този стадий. За нападателя на Етър има две предложения, като Томаш не разкри имената на клубовете, интересуващи се от тарана.

" Берое са по-добрият тим от нас на този стадий. На терена видях неща, които ми харесаха, само че видях и неща, които не ми харесаха. Вижда се, че имаме доста работа и сме надалеч от това, което желая. Няма да ни е елементарно. Бягам от резултата. С Преслав Боруков в последния миг нещата пропаднаха. Аз му споделих, че желая футболисти, отдадени на идеята. Засега няма да тренира с нас. За него има две предложения, само че не желая да разясня от кои клубове. Клубът би трябвало да вземе решение ", разкри Томаш.

" Етър е в добър хотел с три положителни терена в изискванията на пандемията - всичко е супер. Търся положителни футболисти. Времето минава, шампионатът чука на вратата.

С изключение на последните два дни, в които не можахме да упражняваме това, което желаех, съм удовлетворен. Парадоксът е, че в последната седмица ми отхвърлиха трима футболисти от Втора лига и трима да дойдат на проби от В група – българи. Който желае. Въпросът е да може да върви, да стопира и да подава топката, е добре пристигнал. На този стадий от подготовката момчетата не могат да бъдат на 100%, само че очевидно се стараят, което е похвално ", сподели още наставникът на " болярите ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР