Старши треньорът на Пирин Христо Янев не спести суперлативите по

...
Старши треньорът на Пирин Христо Янев не спести суперлативите по
Коментари Харесай

Христо Янев: Шапки долу за футболистите! Днес бяхме почти перфектни

Старши треньорът на Пирин Христо Янев не спести суперлативите по адрес на своите футболисти, които надвиха над Лудогорец с 1:0 в Разград. Наставникът на " орлетата " съобщи, че тимът му е надхвърлил даже неговите упования и разяснява настоящите тематики към благоевградския клуб.

" Поздравявам моите момчета. Днес бяха съвсем съвършени. Знаехме, че мачът ще бъде мното тежък и сложен. Те направиха нещо, което надвишава всички упования, освен моите. Това е единственият метод, по който може да се преборим да останем в групата. Знаем всички компликации, които имаме на терена и отвън него, само че ще създадем всичко по силите си, с цел да запазим мястото си в Първа лига.



Много неща коригирахме в хода на мача. Всички извършиха съвършено проекта, който имахме. Футболистите се стараят с всички вероятни средства, когато стъпят натерена, да вършат това, което пожелаваме от тях, без значение какви са събитията. Те основават атмосфера, която те кара да отиваш на работа. Благодаря на Занев, Манолев и Вили Елезов за това, което направиха тази седмица. Те имат съществена заслуга за това, което се случи през днешния ден на терена.



Знаехме тъкмо какво ще се случи в мача. Днес променихме напълно нашия проект и сграда. Не се притеснихме да пуснем в игра футболисти от школата на Пирин. С това разполагаме и с това можем да се борим. Беше малко самоуверено от наша страна да променим за 3 дни метода на мислене на футболситите. Те ми повярваха и работата, която свършиха всички в екипа ни, даде резултат. Работата на всички в клуба е скъпа.



Чисто спортно-технически има светлина в съблекалнята. Това ми дава опция да работя всеки един миг и да не се отхвърлям от това, което върша. Моята работа е обвързвана с работата на терена. Без значение всички отрицателни коментирта, които получавам, аз тярбва да работя и да се съсредоточвам. 



Това, дали ще останем в елита, не е въпрос в моята компетентност. Каквото зависи от мен и момчетата, го вършим. Шапки долу за футболистите за всичко, което вършат. Ако разполагаме с това, което разполага Лудогрец, няма да си приказваме за всички тези странични неща ", съобщи треньорът на Пирин.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР