Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике предупреди, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике предупреди, че
Коментари Харесай

Луис Енрике: Трябва да запазим концентрация във финалната част от сезона

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике предизвести, че тимът му не може да разреши да понижава оборотите преди финалната част от сезона. След като си осигуриха място на четвъртфиналите в Шампионската лига, водачите в Лига 1 одобряват Реймс в неделя и по-късно се изправят против Ница в опит да доближат до полуфиналите на Купата на Франция.

Енрике упорства играчите да останат фокусирани върху постигането на нужните резултати по време на тази значима серия от срещи.

" Срещу Реймс напрежението ще бъде огромно, тъй като играхме в Шампионската лига тази седмица. Трябва да вземем поради този фактор. Ще би трябвало да бъдем в най-хубавата си форма на следващия ден. А против Ница за Купата на Франция ще заложим доста, защото желаеме да спечелим ", разяснява мениджърът.

" Доволни сме, че продължаваме напред в Европа, само че се фокусираме върху сегашното - би трябвало да се концентрираме върху идния мач против Реймс в лигата. Спомням си предходния път против тях, също беше след дуел от Шампионската лига. Победихме в една не толкоз лесна среща. Ще би трябвало да бъдем доста положителни още веднъж и чакаме сложен мач, а също и тъй като изразходвахме доста сила във вторник ", добави Енрике на конференция.

ПСЖ още веднъж ще бъде без контузените Маркиньос и Марко Асенсио.

Енрике счита, че би трябвало да поддържат еластичност, защото се стремят да устоят на провокациите на всички фронтове.

" Играчите може да се трансформират на терена, само че желанията остават същите. Също по този начин желаеме да бъдем допустимо най-непредсказуеми и всички работим дружно в тази посока ", съобщи той. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР