Старши треньорът на обяви, че не обръща голямо внимание на

...
Старши треньорът на обяви, че не обръща голямо внимание на
Коментари Харесай

Фаворитът да поеме Борусия : Спекулации, нямам нищо общо с това

Старши треньорът на разгласи, че не обръща огромно внимание на слуховете, че ще поеме от лятото на идната година. Наставникът, който изведе Гладбах до присъединяване в осминафиналите на Шампионската лига този сезон, е считан за главен любимец за поста на уволнения преди дни Люсиен Фавър. В момента отпред на " жълто-черните " е помощникът на Фавър, който обаче има дребни шансове да се задържи на поста дълготрайно.

" Разбира се, че това са спекулации - сподели Розе. - Трябва да фокусираме силата си върху протичащото се на терена. Аз не обръщам огромно внимание на тези приказки, тъй като нямам доста общо с тях ".

44-годишният Розе, който дойде в Борусия преди година, има контракт с отбора до лятото на 2022 година. Според спортния шеф на " жребчетата " Макс Еберл на 99 % е несъмнено, че Розе ще извърши договора си.

Медиите в Германия обаче написаха в сряда, че в Гладбах са подготвени да прекратят контракта на Розе предварително, в случай че от Дортмунд се съгласят да им изплатят отплата в размер на 5 милиона евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР