Старши треньорът на новия член на Втора лига Черноморец Балчик

...
Старши треньорът на новия член на Втора лига Черноморец Балчик
Коментари Харесай

Треньорът на Черноморец Бч: Искам да покажем облик и стойностни неща

Старши треньорът на новия член на Втора лига Черноморец Балчик приказва в изявление за Дарик радио и dsport за задачите, селекцията и подготовката на отбора. Мартин Христов показа, че желае отборът да покаже образ и стойностни неща.

" Подготовката протича обикновено. Вече изиграхме една контролна среща с тима на Фратрия (4:3). На 5-и следва мач с Черноморец Бс, а на 8-и с Черно море. Търси се съперник за 1-и или 2-и юли. В отбора ще играят като преотстъпени юношите Галин Григоров и Наско Янков от Черно море. Марин Петков, който е от втория тим на Черно море е също при нас. Един украинец, Никита, който от 3-4 дни тренира при нас, ще остане в тима. Юношата на Черно море Даниел Димов се завърна от Шотландия. Взехме едно перспективно момче от Черноломец Попово Дани Бонев. Целта ни е да дадем шансове на момчета, които желаят да се развиват. Запазихме ядрото от предходната година, макар, че атакуващата ни тройка не е при нас. Взехме умел вратар в лицето на Димитър Илиев. При нас са Даниел Георгиев, Иван Цачев, Мирослав Начев - опитни играчи, около които младите да се развиват. Търсим още един, или двама опитни ", сподели експертът.

" Условия за подготвителен развой имаме доста положителни. Теренът ни дава отговор, вършат се нови два. Финансово, с помощта на кмета и на президента на клуба Милен Христов, няма никакви забавяния. Няма измамен човек при нас. Много мощен колектив сме и от страна на управлението всичко е тъкмо. Нямаме сложени цели от управлението. Искаме да играем футбол. Искаме да покажем стойностни неща в групата. Да упражняваме добре, да разберем къде ни е равнището с тези млади момчета. Искам да покажем образ, с който другите да се преценяват. Искаме да се закрепим, а не да сме в дъното на класирането ", сподели още Христов.

Чуйте още от него в приложения звуков файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР