Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо изрази интересно мнение преди

...
Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо изрази интересно мнение преди
Коментари Харесай

Гатузо разкри тактиката на Херо и заяви: По-вероятно е Лудогорец да ни подцени, отколкото ние тях

Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо изрази забавно мнение преди утрешния първи мач на неговия отбор против Лудогорец от Лига Европа. Наставникът на “росонерите ” счита, че българите са много по-опитният тим сега и е по-вероятно те да подценят италианците, в сравнение с противоположното, написа " Спортал ".

“Подхождахме с доста огромно почитание към Лудогорец. Той е доминант в България в последните години. Имат по-голям опит от нас в Европа. По-вероятно е те да ни подценят, в сравнение с ние тях. Притежават играчи с доста добра техника, като Лукоки, Мисиджан, Сисиньо. ”, сподели Гатузо по време на формалната конференция преди дуела в Разград.

Специалистът съобщи, че съгласно него Лудогорец ще смени тактиката си за срещата и ще излезе в скица 4-3-3, а не 4-2-3-1, както е играл преди.

“Ние черпим информация от доста хора за Лудогорец. За да преценям играта на противника обаче не е толкоз нужно да търсим отзиви, защото в последните години против тях се изправиха доста съществени противници. Това приказва и за качеството на тима. Утре мисля, че ще играят с 4-3-3, до момента в който преди играеха 4-2-3-1 ”, разкри Гатузо.

" Преценихме, че пътуването бе прекомерно дълго и футболистите са изморени. Затова взехме решение да не упражняваме през днешния ден. Ние сме в добра форма и съм уверен, че играчите ще се показват добре. Нашата цел е да преминем в идващия кръг, тъй че играем мач за мач. Фланелката на Милан тежи доста и по тази причина ние би трябвало да пазиме нашето име. За мен е огромна чест да играем в европейските шампионати. Да бъдеш треньор на Милан е огромна отговорност, само че аз работя с огромно предпочитание. Докога ще бъда отпред, времето ще покаже. Отборът ни знае какво желае да реализира, а резултатите ще са разследване на усилена работа ", изясни още Рино.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР