Старши треньорът на Маурисио Почетино заяви на пресконференция, че няма

...
Старши треньорът на Маурисио Почетино заяви на пресконференция, че няма
Коментари Харесай

Почетино за Мбапе: Може да бъдеш повлиян, само ако не си достатъчно зрял...

Старши треньорът на Маурисио Почетино съобщи на конференция, че няма никакъв проблем с и спекулациите по отношение на неговото бъдеще.
Настоящият контракт на международния първенец с Франция изтича през юни, като 23-годишният нападател е свободен да подпише авансово съглашение с всеки различен клуб. Мбапе ще може да напусне със свободен трансфер преди идващия сезон 2022/23, в случай че от френския исполин не го убедят да пподпише нов договор на " Парк де Пренс ".
" Във футбола състезател може да бъде повлиян от обстановката към контракта му, единствено в случай че не е задоволително зрял. Килиан има нужната зрялост. Това не е проблем ", сподели Почетино преди срещата от шампионата за Купата на Франция с Ван в понеделник (3.01.).
ПСЖ от няколко месеца се пробват да убеди Мбапе да остане, само че досега няма съглашение сред двете страни и е любимец за подписа му.
" Подобно на всички останали, ние се надяваме, че той ще остане в клуба за дълго време. Това е решение за двете страни. За тази година се надявам, че той ще покаже представянето, което имаше през предишния сезон и че решението ще бъде позитивно за всички ", добави още аржентинският експерт.
* Килиан Мбапе има 15 гола в 24 мача във всички шампионати за ПСЖ през актуалната акция!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР