Старши треньорът на Марица Пловдив – Николай Димитров, разкри след

...
Старши треньорът на Марица Пловдив – Николай Димитров, разкри след
Коментари Харесай

Николай Димитров: Целта за Марица през новия сезон е утвърждаване във Втора лига

Старши треньорът на Марица Пловдив – Николай Димитров, разкри след загубата от Етър Велико Търново с 0:2, каква ще бъде задачата на клуба през новия сезон.

Според думите на експерта, Марица няма да гони промоция в efbet Лига, а ще търси одобряване във второто равнище на родния футбол.

„ От началото на мача стояхме добре, желаех момчетата да са компактни, да затворят празните пространства. Губехме втората топка и оттова ни идваха проблемите. Имахме някакви обстановки, само че не ги развихме както трябва”, показа Димитров.

„ Мисля, че момчетата към този момент мислят за почивка. Целта е изпълнена и я няма тази централизация в мачовете. Валери Домовчийски имаше контузия и взех решение да го запазя. Исках да дам късмет на повече млади момчета. Няма да привличаме чужденци. Гледаме двама или трима. Нито имаме база, нито стадион. Мисля, че задачата и през идната година ще бъде да се утвърдим във Втора лига. Искам да дам късмет на младите, с цел да забележим какъв брой можем да разчитаме на тях”, сподели още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР