Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира победата на своя

...
Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира победата на своя
Коментари Харесай

Генчев: Ако има промени в треньорския пост, ще ги разберете от ръководството

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев разяснява успеха на своя отбор над Ботев (Пловдив) в последния мач на тима за тази календарна година. " Орлите " се постановиха с 2:1 като домакини. " Имахме дребни усложнения, изключително през първото полувреме. Тогава създадохме малко голови положения и по-трудно намирахме път към гола. През втората част бе по-добре, само че допуснахме доста груба неточност, от която съперникът вкара попадение и можеше да стигне до освен това. Не започнахме мача по този начин, както го бяхме възнамерявали. Може би не дадохме всичко най-хубаво от себе си.

Проведохме доста диалози, че би трябвало да се потрудим много, с цел да си заслужим успеха. Бяхме длъжни да създадем всичко, с цел да спечелим трите точки. Хубаво е, че успяхме да победим и се надявам следващата година да сме още по-силни.

При всички положения е добре, че имаме задатък от 6 точки, само че в този момент най-важно е футболистите да си починат и когато се съберем за подготовката, всички да дадат максимума от себе си, тъй като през тази година бяхме надалеч от мечтаната визия на тима.

Има доста неща, по които би трябвало да се работи. Нашият тим би трябвало да непрекъснато да основава положения, а през последните мачове не беше по този начин. Има върху какво да се работи.

В момента аз съм треньор на тима, в случай че има промени, ще ги разберете от управлението. Но сега аз съм треньор ", съобщи Генчев. efbet Лига 16 кръг, неделя 13 декември  Лудогорец 1:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР