Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че според него

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че според него
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Трябваше да бъдем по-сигурни в защита, вината си е в нас

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев съобщи, че съгласно него разградчани е можело да получат дузпа при загубата от Астана с 1:2. Специалистът дефинира мача в Казахстан като двуостър и не беше удовлетворен от своите играчи за множеството позволени неточности.

" Аз съм склонен с вашия анонс. Мачът беше двуостър. Очаквахме Астана да играе с дълги топки. Много брак в чистите разигравания. Астана се възползва, направи контри и полуконтри от наши неточности. За да играеш футбол на високо равнище, би трябвало да играеш и напрегнат. Имаше обстановка да се отсъди дузпа в наша изгода. Всеки мач позволяваме, да кажа по-мека дума, наивни голове. Има 10 играча в наказателното... само че това е обстановката. Трябва да се пригодим за мача в неделя от състезание. И за Астана за реванша и да опитаме да ги отстраним ".
 Астана победи Лудогорец с 2:1 в мач от Лига Европа
Астана удари Лудогорец в първия мач, " орлите " се отърваха от погром в Казахстан

Казахстанците обърнаха " орлите "

" Всеки в тима има задания и отговорности на терена. Вината е в нас, извънредно. До огромна степен схемата с трима в отбрана се получи. Мисля, че нашият тим има по-голям квалитет. Трябваше да бъдем малко по-сигурни в отбрана. Основното беше да имаме човек за човек във всяка зона, само че не успяхме ".

" В днешния ни тип с изключение на Витри и Клод, всички играчи са над 1.80 метра. За жал, допуснахме отново два гола ".

" Лудогорец би трябвало да промени държанието при притежание на топката. Сбъркахме доста без преса и без напън. Дадохме им доста късмет за контри и полуконтри ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР