Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде официална пресконференция преди

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде официална пресконференция преди
Коментари Харесай

Шимунджа: Шамрок ще игре с повече енергия пред собствените си фенове, но ние сме готови за това

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде публична конференция преди гостуването на „ орлите “ на ирландския Шамрок Роувърс с мач-реванш от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига.

Първата среща в Разград приключи с типичен триумф за Лудогорец с 3:0 и на следващия ден на „ Тала Стейдъм “ в Дъблин би трябвало просто да довърши започнатото.

Шимунджа съобщи, че чака първенецът на Ирландия да играе с повече сила пред лична аудитория, само че добави, че Лудогорец е подготвен за това предизвикателство.

„ Готвим се съществено за мача с Шамрок и подхождаме с огромен почит към съперника. Трябва да бъдем оптимално съсредоточени, защото знаем, че те са много друг отбор като хазаин. Отборът играе с доста сила пред личните си почитатели и с тяхната поддръжка на стадиона. Наясно сме с това и мисля, че сме подготвени. Още след първия мач споделих, че постоянно е по-добре да победиш с 3:0, в сравнение с с 2:0. Най-важното нещо е, че имахме предпочитание да отбележим повече голове. Продължихме да вършим работата си до самия край. Понякога се случва да вкараш в последните моменти от мача и това бе доста значимо за нашия тим “, съобщи треньорът на „ орлите “.

Словенецът разяснява и удължаването на договорите на Антон Недялков и Оливие Вердон с клуба.

„ Щастлив съм, че двама от главните ни футболисти преподписаха с клуба. Техният темперамент и качествата, които имат са извънредно потребни за тима “, добави Анте Шимунджа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР