Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев остана разочарован от

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев остана разочарован от
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Ние сме единственият отбор, който играе три мача в рамките на 6 дни

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев остана отчаян от загубата с 1:2 от Ботев (Враца), която е трета поредна за " железничарите " в efbet Лига. Наставникът на " червено-черните " приказва за аргументите за днешното проваляне, след което разяснява програмата на своя тим.

" Разковничето за загубата се крие в слабото първо полувреме. Най-малко съм очаквал, че ще почнем толкоз мудно и плахо. Видяхте смяната през второто полувреме. Лошото е, че последните ни три мача са все такива. Първото полувреме бяхме тотално надиграни. През второто опитахме да обърнем резултата в наша изгода. Между 45 и 65 минута имаше тотално превъзходство от наша страна. След това съперникът се окопити.
 Ботев (Враца) се добра до доста скъпи три точки в борбата с Локо (София) Ботев (Враца) се добра до доста скъпи три точки в борбата с Локо (София)
Ние сме единственият тим, който в границите на 6 дни играе три мача. Изключително е мъчно за футболистите. Бях им забранил да приказват за отмалялост, само че това са хора, а не роботи. Не знам каква е повода да играем тъкмо ние. Не е неприятно да помислят и за тимовете, които имат мач повече - като нас.

Трябва да играем 90 минути както можем, освен едно полувреме. Арда е доста стойностен тим с положителни реализатори. Ако не играем на равнище през целия мач, ще ни е доста мъчно. Надявам се да можем да използваме цялостния капацитет на футболистите. От подобен резултат се излиза единствено с победа ", съобщи Генчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР