Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев коментира поражението с

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев коментира поражението с
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Има втори мач, нищо не е загубено

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев разяснява провалянето с 2:3 в първия полуфинал от Sesame Купа на България. 

" Добре започнахме в дуела, тъй като поведохме. И тъкмо в този миг трябавше да направляваме топката повече, да бъдем по-сигурни в играта в отбрана и да вършим рискови контраатаки. Тогава допуснахме някои грешки в отбрана и най-много класата на ЦСКА 1948 изпъкна в този миг, тъй като и трите гола са сложни осъществявания и малко футболисти в България могат да изиграят сходно обстановките ", показа наставникът на " железничарите ".

" След като губихме в резултата с 1:3 беше ясно, че ще одобряваме малко повече риск. Тогава може би падна и тази тежест, която беше върху футболистите, те излязоха по-смело, бяха по-агресивни при пресирането и тогава се видя контраста по простата причина, че имахме по-добър надзор над топката. Може би съперникът при 3:1 се отпусна малко и се дръпна обратно. Имахме шанс да отбележим втори гол и няколко обстановки, в които даже да изравним. Има втори мач, нищо не е изгубено. Аз съм удовлетворен от реакцията на футболистите. И в двата мача ще се усещаме като хазаин ", добави той.

" Със сигурност в този миг това ни облагодетелства, тъй като победа с 1:0 ни дава продължения в идващия мач. Краси беше осъден последните два мача и не игра, тъкмо тогава Райнов се показа добре. Избрахме по-физически здравите хора, с цел да не допуснем голове от статични положения. Радостното е, че пък ние успяхме да вкараме от корнер, това беше основната причина, другояче Краси е капитан на тима, това е единствено един случай, в който остана запаса ", приключи Станислав Генчев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР