Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, изобщо не

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, изобщо не
Коментари Харесай

Александър Томаш: В България тоягата играе повече от моркова

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, въобще не бе удовлетворен от представянето на своите при нулевото тъждество с Берое. Специалистът съобщи, че очевидно за неговите играчи е мъчно да създадат повече от три следващи мощни мача и да стоят добре на терена, както направиха предходната седмица против ЦСКА. Томаш стигна даже по-далеч, казвайки, че „ очевидно в България повече играе тоягата, в сравнение с морковът “.

„ Не съм удовлетворен, играем мъчно повече от три мощни мача поред. Няма да разясня в този момент, само че ще кажа вътре, каквото би трябвало, на момчетата. Излязохме, все едно водим с 3:0 “.

„ Искам доста повече и освен от статичните. Когато бяхме 11 индивида изнасяхме постепенно, мудно, монотонно. Преди седмица показахме радикално друго лице. Цяла седмица говорехме, че Берое е опрян до стената. Отборите, които влизат по-мотивирани, печелят мачовете. Всичко друго е на назад във времето “.

„ С Ботев е по-различен мач. Излизаме, с цел да защитим името на Локомотив. За какъв тактически двубой с Киров приказваме? Нашият тим беше опрян до стената. С 10 индивида и парещ звук им изясни и видяхте коренната разлика след почивката. Явно в България повече играе тоягата от моркова. На това се нервирам “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР