Старши треньорът на Левски“ Станимир Стоилов заяви, че предстоящата среща

...
Старши треньорът на Левски“ Станимир Стоилов заяви, че предстоящата среща
Коментари Харесай

Стоилов: „Левски“ под никаква форма не се плаши

Старши треньорът на „ Левски “ Станимир Стоилов съобщи, че идната среща с „ Лудогорец “ в неделя, 13 март е подобаващ миг да се види до каква степен са стигнали „ сините “.

„ Утре е първият дуел сред двата тима. Минимум ще има още два за Купата на България. Според това в коя шестица ще бъдем, ще забележим дали ще има и различен дуел. Двата шампионата мъчно можем да ги съпоставяме. Това е подобаващ миг да забележим до каква степен „ Левски “ е стигнал като игра и равнище. „ Лудогорец “ е хегемонът в българския футбол през последните 10 години. Отборът, който показва България в Европа. Ще опитаме да наложим нашата воля на терена. „ Левски “ под никаква форма не се плаши “, стартира старши треньорът на „ Левски “.

„ Още веднъж да желая благодарим на всички наши последователи. Те са най-големият спонсор на клуба. Надявам се с тяхната помощ да успеем да закрием тези задължения и да престанем да треперим за лиценза “, добави Станимир Стоилов.

„ Смятам, че треньорът на „ Лудогорец “ е потвърдено има в европейския и балкански футбол. Има и опит, и триумфи. „ Лудогорец “ играе много по-динамично и атрактивно след неговото идване. Лудогорец завоюваха с привличането на този треньор “, сподели още наставникът на „ сините “.

„Може би е пристигнал моментът да победим. „ Лудогорец има мощни качества. Сработен тим са с положителни и качествени играчи. Играят с добра комбинативност. Ако успеем да направляваме по-дълго обстановката на терена, ще имаме и шансове. Не мога да давам оценки на съдиите. Съжалявам, че имам два жълти картона. Каквито бяха изискванията в предходния мач, такова е и моето държание. Съдиите нямаха храброст да защитят футбола. Няма какво да ми даваш картони. Това беше казусът. Нямаха суровост и храброст да вземат решение в името на футбола. Взеха някакви жалки решения. Нямаме искания кой да свири мача. Не желая под никаква форма да втълпявам нещо и да приказвам за съдийство. За мен е значимо тимът ми да се показа добре“, приключи Стоилов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР