Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори по всички най-интересни

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори по всички най-интересни
Коментари Харесай

Стоилов: Заедно можем да направим Левски отново велик

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва по всички най-интересни тематики към клуба. 

" В последните два месеца отстъпихме много, само че като игра и доминация държим положително равнище. Имаме проблеми, които би трябвало да решим, само че направихме стъпка в контрола на мача и превъзходството на терена. Стадионите са цялостни и хората си харесват Левски. Свършили сме най-важната задача. Отборът прескочи много от стадиите си, реализира победи и завоюва трофей. Имахме положителни прояви и в Европа, след което пристигна и футболният потрес от Хамрун. До лятото би трябвало да се развием в завършващата фаза и да не позволяваме даже една неточност в отбрана. През лятото Левски би трябвало да наподобява подготвен за борба за купата.

Огромни задания се свършиха от почитатели, от хората, които работят в Левски. Остава да създадем последните стъпки. Трябва да се възстановят контузените играчи и да засилим конкуренцията в тима. Това не е лесна задача, тъй като трябваше да се разделим с Шеху, с цел да вземем Рикардиньо. Трябва да се подобрим в завършващата фаза. Трябва да се замислим и върху дузпите, тъй като са поличба за нас ", стартира Стоилов пред " Домът на футбола ".

" Върнахме се към корените и историята на клуба. Получи се сплав сред тим, последователи и клуб. Левски стартира да става клуб, както беше и както би трябвало да бъде. 

Показахме прелестно лице в мачовете с Лудогорец и ЦСКА, както и в двата мача с ПАОК. Грешките на тима, би трябвало да кажем, че са моите неточности. Аз най-вече подлагам на критика тима си. Грешки има много, само че без неточности няма да има спечелили. Вървим обаче във възходяща линия. Трябва по-бързо да се опитваме да напредваме. 

Стартирахме под дъното. Имахме големи отговорности, както и тим, който губеше през мач на " Герена ". Надградихме извънредно бързо. Скокът е голям в клуба. Видни са и балансите на клуба и играта на терена. Нужно е да се подобряваме, Рикардиньо би трябвало да донесе бразилската обич и динамичност. Надявам се да се трансформира в индивида, който да приключва офанзивите ", добави още опитният експерт. " Няма нищо готово и набелязано, тъй като сме в пауза. Важното беше да се подсилим в офанзивата. Ако се смени обстановката, ще има опция да реагираме. На този стадий ще съблюдаваме рамките, които сме си сложили. 

Има разновидности Левски да бъде избавен. Лесният и бърз метод е богат нов притежател. Друг метод, който можеше, ние левскарите да си съберем задълженията. Третият метод е посредством заеми, само че не съм толкоз наясно с това. Сираков е притежател на Левски. Той е индивидът, който може да утвърди промяната на собствеността. Хората, които вероятно ще влагат, би трябвало да решат по какъв начин ще се развива Левски. Ако е в този формат, би трябвало да вложим двойно повече старания, с цел да оправдаем доверието. Левски би трябвало да търси купата през новия сезон. 

През 2023 година желая доминация на терена, а левскарите да продължат да следват и обичат клуба. Ние ще се отблагодарим с работа. Заедно можем да създадем Левски още веднъж популярен ", приключи треньорът на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР