Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е на мнението, че

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е на мнението, че
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Повече мислим за точките, а не за качеството на игра

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е на мнението, че щом тимът се концентрира върху качеството на игра, а не върху трите точки, ще стартира да реализира успехите си по-убедително.

с минималното 1:0.

" Доволен съм от желанието на играчите. Победата беше заслужена. Имахме нужното предпочитание и динамичност. Победата пристигна малко по-трудно, тъй като не отбелязахме втори гол от ситуациите, които имахме. Липсваше ни увереността в контрола на топката, изключително в линията на отбраната. Нямахме обстановки пред нашата врата. Трябва да направляваме повече топката и да играем по-уверено. Футболистите имаха нужното предпочитание. Повече мислехме за трите точки, вместо качеството в играта. Тежат им непременно успехите. Искам да търсим и качество, през което да дойдат успехите ", показа той след срещата.

Наставникът отличи тима си, като отбор, който постоянно се бори за влиятелни оценки и играе добър футбол.

" Дългите топки ни създаваха напрежение. Трябваше да изиграем обстановките по-добре и да вкараме втори гол. Трябва да работим по тези неща. Ботев играе добър футбол. Благодаря на последователите ни, те изкупиха билетите. За една година направихме огромни скокове. От тим, който се целеше да не изпадне и губеше през мач на " Герена ", към този момент приказваме за шампионска купа. Само се вкарват в напрежение. Трябва да се стараят, имат качества. Като им мине футболната тресчица, ще стартираме да играем. Левски постоянно се бори за нещо и играе добър футбол. Отбор и последователи гледат в една посока ", добави той.

Станимир Стоилов е сигурен, че равнището на българския футбол ще се увеличи, с помощта на сходни оборване срещи.

" Имаме футболисти, които могат да играят футбол. Трябва да подобрим контрола над топката. Ботев си е сериозен тим, който играе добър футбол с положителни футболисти. Стана мач. Ако има повече такива борби, ще има развиване на футбола и тимовете. Има още много мачове. Имаме отсрочени мачове. Като се изравним, ще вършим сметки. Левски би трябвало да мисли за успеха всеки мач. Какво ще стане най-после е различен въпрос ", счита той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР