Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев поздрави играчите си след

...
Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев поздрави играчите си след
Коментари Харесай

Дерменджиев: Момчетата изживяха много напоследък, доволен съм от тях

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев поздрави играчите си след равенството 1:1 като хазаин на Локомотив (Пловдив). Опитният експерт призна, че “сините” са позволили много неточности против противника, само че отдаде всичко на натрупалото се през последния месец напрежение. Бившият ментор на първенеца Лудогорец изрази и задоволството си от обстоятелството, че управлението му гласоподава доверие, като му предложи дълготраен договор.

“Имахме обстановки през първото полувреме, само че ги пропуснахме. Самите ние като тим, не приказвам единствено за отбраната, носим виновност за гола, който допуснахме. Доволен съм от момчетата, тъй като, макар че изживяха доста последните няколко седмици, изиграха един добър мач. Бяха съсредоточени, само че несъмнено си личеше напрежението и мощното предпочитание да завоюват мача. Има от какво да съм удовлетворен, само че ни чака доста работа, с цел да достигнем равнището, което искам”, разяснява Дерменджиев.
 Левски - Локомотив (Пловдив) @@@
“Този финален месец и всичко, през което минаха футболистите през това време, им повлия несъмнено. С време и периоди не желая да се наемам. Всички имаме предпочитание да реализираме положителни резултати. Макар че не победихме, аз съм удовлетворен, тъй като имаше моменти, в които вярно контролирахме мача. Допуснахме, несъмнено, и много неточности. Радвам се, че управлението има религия в мен и ми предложи дълготраен договор. Наред с това, което би трябвало да изградим като тим, би трябвало и да демонстрираме резултати междувременно”, сподели още треньорът на Левски, който не удостовери, само че и не отхвърли опцията досегашният ас на ЦСКА-София Станислав Манолев да постави синята фланелка.

КЛАСИРАНЕ
СЪСТАВИТЕ НА МАЧА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛОКО (ПД)
ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ 21-ИЯ КРЪГ НА ПЪРВА ЛИГА

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА Първа лига 21 кръг, неделя 17 февруари  Левски 1:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР