Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов изрази задоволството си от

...
Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Треньорът на БК Левски: В Пловдив винаги се играе изключително трудно

Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов изрази задоволството си от постигнатата победа със 78:76 като посетител на Академик (Пловдив) в последния мач от 5-ия кръг в Националната баскетболна лига за мъже. Така " сините " записаха четвърти триумф от началото на сезона в шампионата.

" Тежък дуел против сериозен съперник с положителни състезатели. Аз не чаках и нещо друго - тук в Пловдив постоянно се играе извънредно мъчно, публиката доста им оказва помощ. Отборът на Академик Пловдив има добър състав и мисля, че е въпрос на време да покажат положителни резултати, тъй че за нас беше значимо да спечелим този мач ", съобщи след срещата Димитър Ангелов.

" Стартирахме добре сезона може би с помощта на това, че запазихме състава от предходната година. Заради това играем по-леко и сме по-сработени. Имаме проблеми - Лъчо Димитров е контузен, нямаме дълга ротация и играем с извънредно млади момчета, само че не знам до къде ще стигнем. Ще се борим, уповавам се единствено да сме здрави ", сподели още наставникът на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР