Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги трябваше да преглътне нов

...
Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги трябваше да преглътне нов
Коментари Харесай

Индзаги: Бяхме почти перфектни, но футболът може да е жесток

Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги трябваше да преглътне нов горчив хап. След загубата с дузпи от Милан на полуфиналите за Купата на Италия, през днешния ден " орлите " отстъпиха с 0:1 на Ювентус в Серия " А ", а голът на Пауло Дибала падна надълбоко в добавеното време. Преди това Юве нямаше нито един удар в очертанията на вратата и макар разочарованието, Индзаги похвали своя тим.

" Футболът от време на време може да е нечовечен. Бяхме съвсем съвършени, оставаха 20 секудни и позволихме на Ювентус да ни вкара гол от нищото. Разочароващо е, само че би трябвало да поздравя футболистите, тъй като те дадоха всичко от себе си ", разяснява наставникът на Лацио.

" Трябва да намерим метод бързо да забравим двата мача от тази седмица. Определено не заслужавахме да загубим, само че позитивното е, че играхме добре и има на какво да стъпим като основа за идващите мачове. Има доста срещи до края и борбата за присъединяване в Шампионската лига ще е до последно ", продължи треньорът на " орлите ".

" Ситуацията с Бенатия? Не съм я видял, само че моите футболисти споделиха, че е имало чиста дузпа ", добави Индзаги. Серия А 27 кръг, събота 3 март  Лацио 0:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР