Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, заяви, че тимът

...
Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, заяви, че тимът
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Не изпитваме страх от Манчестър Сити

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, съобщи, че отборът му не се опасява от Манчестър Сити, подготвяйки се за финала в Шампионска лига против гонещия требъл състав на „ жителите “. „ Нерадзурите “ ще спорят за трофея за първи път от 13 години насам, когато подвигнаха и за последно купата, само че Сити са огромният любимец да бъдат коронясани за крале на Европа за първи път в историята си.

Възпитаниците на Пеп Гуардиола са във втория си край в ШЛ в последните три сезона и влизат в съботния конфликт след безапелационно премахване на Реал Мадрид в последните четири, и след спечелването на Висшата лига и ФА Къп.

„ Говорим за футболен мач, няма никакъв боязън. Имаме голям почит, само че сме горди да играем в този край, тъй като го искахме с всяка част от телата си “, сподели Индзаги. Интер ще би трябвало да спре мощното нахлуване на противника, водено от Ерлинг Холанд, който има 12 гола в Европа този сезон и ще бъде водещ изпълнител в тазгодишното издание, без значение от случилото се в Турция.

Алесандро Бастони е един от тримата централни бранители на гранда от Милано, който ще бъде със задача да пази изкъсо Холанд, и съобщи решително, че не се тормози от това, че ще се бори с мощния норвежец. „ Човек се опасява от убийци, не от футболисти. Би било неточност да приказваме за боязън. Мачът не е Холанд против Интер, а Манчестър Сити против Интер. Няма боязън, просто вярното равнище на напрежение. Повече от всичко има радост…нямам самообладание да изляза на терена “, показа той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР