Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, остана много щастлив

...
Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, остана много щастлив
Коментари Харесай

Индзаги: Не мога да кажа, че беше неочаквано, това е като ново начало за Интер

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, остана доста благополучен от успеха с 1:0 над Барселона в Шампионската лига. Той съобщи, че това може да бъде като ново начало за тима, само че от него зависи да покаже нужното неизменност в изявите си.

„ Не мога да кажа, че беше ненадейно. Още през вчерашния ден споделих, че имаме опция да победим един от най-хубавите тимове в света. Играхме с експанзия, увереност, а това е единственият метод да победиш сходен конкурент. Дълго време чакахме това. Щастлив съм поради почитателите и поради играчите, само че още нищо не сме постигнали. Но тази прелестна вечер може да постави началото на нещо ново “, съобщи Индзаги.

„ Бях доста отчаян от загубата от Рома, само че не и от играта на тима. Подобни победи ще ни бъдат от изгода, само че в този момент би трябвало да си върнем силата и да си стъпим на крайници и в Серия А. Това може да бъде ново начало, само че би трябвало да покажем нужното неизменност в представянето и в резултатите “, сподели още експертът.

След слабото начало на сезона имаше клюки, че треньорът може да бъде уволнен при нова загуба.

„ Продължавам да работя с всички сили, без значение какво се случва. Оставам с високо вдигната глава, тъй като моят щаб и клубът реализираха огромни неща в последните 15 месеца. Видях един стабилен тим, който се бори дружно. В противоположен случай няма по какъв начин да постигнеш сходен резултат. Щастлив съм, само че това са същите момчета, които завоюваха два трофея преди няколко месеца и те знаят по-добре от всеки различен, че имаме да наваксваме с резултатите “, приключи Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР