Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, очаква тежък мач

...
Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, очаква тежък мач
Коментари Харесай

Индзаги преди реванша с Порто: Знаем, че се изправяме срещу качествен отбор

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, чака тежък мач за тима си против Порто в идния реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига. Въпреки че италианците завоюваха първия мач, техният ментор призна, че има още доста работа за извършване.

" Знаем, че се изправяме против първокласен тим. Видяхме ги в първия мач, те са мощни в обстановки един на един. Знаем статистиката на Порто, италианците постоянно са страдали против тях през последните години, само че ние се подготвихме по най-хубавия вероятен метод. Това ще бъде огромен мач сред два тима, които изцяло заслужиха да бъдат тук, откакто преодоляха две съществени групи. Знаем, че можем да създадем огромна крачка и да преминем осминафиналите, което не се е случвало от доста време ”, разяснява Индзаги на конференцията преди дуела.

“Нерадзурите ” ще опитат да се върнат на победния път, откакто изгубиха с 1:2 от Специя в Серия “А ” предишния петък. Въпреки спадът във формата, Индзаги даде позитивна оценка на цялостната конюнктура в клуба.

" Когато нещата се объркат, виждате единствено отрицателните аспекти. Но ние сме втори в Серия “А ” след Наполи, играем на полуфинал на Купата на Италия и имаме осминафинален мач в Шампионската лига. Така, че би трябвало да продължаваме напред ", сподели експертът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Срещата реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига сред Порто и Интер е в днешния 14 март (вторник) и е с начален час 22:00.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР