Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, за пореден

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, за пореден
Коментари Харесай

Любо Пенев: Трябва да се гордеем, отборът написа нова история

Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, за следващ път отбрани играчите си и остана удовлетворен от играта на тима, макар тежката загуба с 0:4 против Лудогорец в реванша от 1/2-финалите в шампионата за Sesame КУпа на България. " Гробарите " пренаписаха историята си, класирайки се за първи път за тази фаза на конкуренцията, само че отпадат след общ резултат от 0:8 против сегашния притежател на трофея.

„ Въпреки самостоятелните неточности, удовлетворен съм от играта. Момчетата се оправиха доста добре. Направихме добър мач. Доволен съм от играта. Когато играеш против противник, който може да накаже грешките, случват се такива неща “, стартира Любо Пенев.

„ Дадох късмет на всички. Добър мач. Разчитаме на всички. Остават ни най-важните четири мача, в които целим да спечелим доста точки, с цел да останем в групата. Купата за нас е авторитет “, продължи треньорът на пазарджиклии.

„ Загубата не би трябвало да зачеркне позитивното, което постигнахме и в шампионата, и за Купата. Това е нова история, която написа тимът, момчетата. Трябва да се гордеем с това. Това остава в историята на Хебър. Това е нещо доста значимо “, сподели още наставникът на домакините.

„ Утре се връщаме на работа. Ще имам диалози в съблекалнята. Горе главата. Трябва да играем със самочувствие, предпочитание и въодушевление. Да се забавляваме, само че в рамките, които се спускат от треньорското управление “, приключи Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР