Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев заяви, че въпреки загубата

...
Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев заяви, че въпреки загубата
Коментари Харесай

Любослав Пенев: За нас е много по-важно първенството

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев съобщи, че макар загубата с 5:0 от Лудогорец в полуфиналния реванш в шампионата за Купата на България по футбол, неговият тим е изиграл добър мач. Наставникът още веднъж акцентира, че главната цел пред тима е оставане в елита.

" За нас Купата е авторитет и дружно с целия тим написахме една доста добра история с огромни букви, която остава във футболната книга на Хебър. За нас е доста по-важно шампионата и тези четири мача, които остават в този месец да изиграем. Основната ни цел е да продължим да участваме в Първа лига ", съобщи след срещата експертът.

" Моето мнение е, че ние не изиграхме неприятен мач. Дадох шансове на много момчета, които не бяха играли. Направихме добър дуел, макар че загубихме. Имаше самостоятелни неточности, които би трябвало да поправяме. Създадохме няколко положителни обстановки. Не успяхме да вкараме, само че дай Боже да пазим головете за идващите четири мача ", сподели още наставникът на Хебър.

" Аз съм постоянно оптимист и залагам на тима и на работата, която осъществяваме. Утре се връщаме на работа. Ще имам диалог с играчите и продължаваме подготовката за идващите мачове. Горе главата, със самочувствие и с готовност. Трябва да се играе с въодушевление и да се съблюдава рамката, която спуска треньорският щаб ", приключи Любослав Пенев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР