Старши треньорът на датския Мидтиланд Брайън Приске говори за предстоящия

...
Старши треньорът на датския Мидтиланд Брайън Приске говори за предстоящия
Коментари Харесай

Приске: Срещу Лудогорец трябва да сме максимално агресивни

Старши треньорът на датския Мидтиланд Брайън Приске приказва за идния на следващия ден мач от 2-ия квалификационен кръг в Шампионската лига, когато неговите играчи гостуват на Лудогорец (Разград).
Според него самостоятелната и отборната класа ще решат изхода от срещата.

Прелюдията към първия формален мач за сезона бяха три седмици подготовка и две контролни срещи.

" Имахме положително начало на подготовката с добра атмосфера за работа и активност във всички тренировки, тъй че считам сме оптимално нападателни. Но значимото е да го пресъздадем на терена в идващите 90 минути против Лудогорец, където да вложим вярната сила и да имаме верния фокус в мача ", сподели още Приске.

Попитан каква е рецептата за триумф в единствения мач сред двата тима, той не скри обстоятелството, че Лудогорец е мощен тим с опит в Европа. Но пък в това време е наясно какво е належащо, с цел да получи добър резултат.

" Това е един конкурент, който има положителни локални играчи и задгранични попълнения. Следователно всеки от нас би трябвало да се показа в самостоятелен проект оптимално добре. Трябва да бъдем прецизни с топката, само че също по този начин и без топка. Вярвам, че можем да реализираме това, което ни е належащо, изясни Приске.

Накрая имаше въпрос по какъв начин приема характерния миг, че спечелилият ще бъде избран в един мач.

Тази краткотрайна смяна в календара на УЕФА се наложи поради пандемията от ковид, която редуцира времето за подготовка и квалификации.

" Нямам проблеми с този факт, че класирането се взема решение в един мач. Разбира се, че има някои тактически моменти, които са разнообразни спрямо борба в два мача, само че в общи линии става въпрос, че ще се играе за победа ", сподели още наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР