Старши треньорът на даде мнението си след петата загуба на

...
Старши треньорът на даде мнението си след петата загуба на
Коментари Харесай

Тарханов: Французинът най-вероятно ще остане при нас, показваме израстване

Старши треньорът на даде мнението си след петата загуба на тима в контролите, които играе в Турция. “Белите” отстъпиха с 0:1 на Оренбург, само че все пак експертът регистрира, че има израстване в представянето на отбора. Руснакът призна, че най-вероятно французинът, който кара проби в Славия, ще подпише контракт.

“Изглеждахме нелошо и в отбрана, и в офанзива. Нямаше доста положения от тяхна страна. Ясно е, че Венци Христов и още не са подготвени за цялостен мач. Първото полувреме играхме по-добре. Доволни сме от младите, които играха. В обстановката за гола просто стана неточност на Стоянов, не би трябвало да се позволява по този начин елементарно да се центрира към нашето наказателно поле.

Гандри още през вчерашния ден на тренировки сподели положителни неща, добре мисли на терена, висок е, добре потегля в офанзива. Вижда се, че е добър футболист. Не е подготвен може би още на най-много, само че се вижда, че има качества. Да, мислим, че ще остане при нас.

За останалите двама на проби ще вземем решения. Довечера ще се съберем, ще помислим. Никита е техничен футболист, през днешния ден се остаряла момчето, само че желая да видя битка. Първият мач нямаше неотстъпчивост при влизанията в единоборствата. Колкото повече извоювани единоборства, толкоз по-добре. Вдигаме равнището спрямо първия мач.

Ще се постараем да вземем максимума в шампионата. В тези контролни мачове не виждам толкоз резултата. Когато бях в Криля Советов имахме пет следващи загуби и след това тръгнахме нагоре. Има израстване. Днес имаше битка.

Още един нов ще има най-вероятно. Той играе като опорен халф. Засега нямаме желание да се освобождаваме от някого. Имаме доста млади, с които би трябвало да се тренира много”, съобщи Тарханов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР