Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че тимът

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че тимът
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Липсва ни самочувствие и смелост

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев показа, че отборът му не е посочил нужното „ самочувствие и смелост” при гостуването си на Царско село в мач от 11-ия кръг на eftet Лига.

Двубоят в София приключи при резултат 1:1.

„ Не мисля, че постоянството е най-големият ни проблем. В такива мачове, в който знаем, че ще разчитат на дълги топки и статични положения, ние позволяваме обикновени голове. В такива мачове би трябвало да имаш повече самочувствие и храброст. Имахем няколко обстановки, само че не успяхме да вкараме. След гола успяхме да вкараме бързо. Класата, самочувствието и манталитета не са на нужното равнище за нашите упоритости. Трябва повече храброст. Не ми хареса мача като надзор на топката”, кометнира Илиан Илиев.

„ Трябваше да сме малко по-осовободени с топката. Не ни е един от мощните мачове, що се касае до владението на топката. Имахме полложения до края, само че Царско село си затвори мача. Отбор, който желае да се бори за нещо би трябвало да играе с по-голямо самочувствие, да има повече разбообразие в офанзива. Когато гостуваме сме лимитирани в тези неща. Надявам с времето да се пречупят и да стартираме да водим мачовете. Няма лесни мачове. Берое са тим с доста оптни хора. Ще ни бъде доста по-трудно. Трябва да сме в най-хубавото си положение, с цел да се противопоставим. Берое вкарват гол от едно състояние. Те нямат потребност от няколко”, сподели още треньорът на Черно море.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР