Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован след

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не може да допуснем такъв гол, който да ни вземе точката

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе отчаян след .

„ Равностоен мач. През първото полувреме стояхме по-добре на терена, само че през втората част Локомотив вкара рано гол. Ние направихме по-трудното – да се върнем и на непознат терен да изравним. За мен е безспорна нелепост тази дузпа - и самото посегателство, и обстановката да има въобще разиграване в нашата половина. Те се възползваха от тази обстановка и победиха “, съобщи след срещата Илиев.

„ Не ни доближи самочувствие. Трябваше да играем повече с топката. В отбранителен проект можеше да сме по-агресивни при контраатаките на съперника, даже с риска да получим картони, само че на моменти им оставихме много пространства. Не може с опитни футболисти да позволяваме подобен гол, който да ни вземе точката, тъй като с тази точка си гарантирахме петото място “, сподели още наставникът на Черно море.

„ Всеки има самочувствие, че е добър футболист, само че би трябвало да го демонстрира тук на терена против съперника. Не може в тренировките да сме страхотни, да вършим хубави неща и като пристигна мачът, да играем на чистичко и обратно. Мисля, че имахме задоволително обстановки в противниковата половина, които да приключим по по-добър метод. Ако се играе със боязън, ще стане доста мъчно “, приключи Илиан Илиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР