Старши треньорът на Ботев Пловдив - Стефан Стоянов, остана доволен

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив - Стефан Стоянов, остана доволен
Коментари Харесай

Стефан Стоянов: Вероятността аз да остана е много малка, чужденец ще бъде треньор

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Стефан Стоянов, остана удовлетворен от играта на неговия отбор при в предпоследния четвърти плейофен кръг на Първа лига.

" Възползвахме се от нашите положения и победихме. Футболистите са изморени в края на сезона. Имаше интервал, в който бяхме натрупали загуби, само че успяхме да успокоим хората за къс интервал.

Намерихме верните позиции на някои, други получиха отмора. През второто полувреме направихме промени. Локомотив София владееше повече самодейността, само че би трябвало да сме удовлетворени от всички на терена. Играха умерено и на база на втората част спечелихме закономерно.

Ако налагането на българи е политика, би било супер. Ако би трябвало да приказвам от мое чувство, макар тези четири точки, вероятността аз да остана треньор е доста дребна. Вероятно треньорът ще бъде чуждeнец.

До мача ни с Арда има 3-4 дни. Можем да проведем подготвителен развой. Ще играем с тези, с които разполагаме. Ще вземат участие най-много юноши, ще усетят атмосферата, само че ще имат потребност и от поддръжка, уповавам се да я дадем. Да покажем, че футболисти и аудитория в Ботев са едно ", съобщи Стоянов след срещата на стадион " Локомотив ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР