Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар ще напусне поста

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар ще напусне поста
Коментари Харесай

ПФК Ботев Пд се разделя с треньора Бруно Балтазар след края на сезона

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар ще напусне поста си след края на сезона в Първа лига, оповестиха от футболния клуб.

Контрактът на португалския експерт ще бъде преустановен по взаимно единодушие. Освен това, някогашният ментор на " канарчетата " Азрудин Валентич, който до в този момент бе консултант на притежателя Антон Зингаревич, също ще приключи работата си в клуба. Неговият контракт изтича на 1-и юни и няма да бъде възобновен.

" Уважаеми Ботевисти,

Съобщаваме Ви за няколко промени, които ще настъпят в нашия клуб:

- Г-н Азрудин Валентич от няколко месеца не работи директно в Ботев (Пловдив). От 1 юни неговият контракт с Клуба изтича и той няма да бъде възобновен.

- Ръководството на Клуба благодари на господин Валентич за напъните, които постави за плана Ботев и спечелването на 3-то място за първи път от 27 години.

- Ръководството на клуба реши договорът на старши треньора Бруно Балтазар да бъде преустановен по взаимно единодушие след края на сезона в efbet Лига.

Вече работим по избора на нов треньор, който ще бъде разгласен до края на сезона ", се споделя в формалното изказване от управлението на Ботев (Пловдив).

След 31 изиграни кръга в Първа лига " канарчетата " заемат 10-ата позиция в подреждането с актив от 32 точки, с 20 по-малко от седмия Славия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР