Старши треньорът на БК Олимпиакос Йоргос Барцокас даде своето мнение

...
Старши треньорът на БК Олимпиакос Йоргос Барцокас даде своето мнение
Коментари Харесай

Треньорът на Олимпиакос с коментар за загубата и контузията на Везенков

Старши треньорът на БК Олимпиакос Йоргос Барцокас даде своето мнение след провалянето от Панатинайкос с 65:67 във втория мач от финалната серия в гръцкопо състезание. Както е известно, " червено-белите " изгубиха своя водач Александър Везенков в третата четвърт поради травма, а малко по-рано останаха и без Томас Уолкъп, който бе дисквалифициран.

" Поздравления за тима на Панатинайкос. Сега би трябвало да забележим какво не сме създали както би трябвало и да си създадем анализите. Имаме забележими проблеми - Слукас не беше тук, а в този момент занапред би трябвало да забележим и каква е обстановката с Везенков ", показа Барцокас след срещата.

" Уолкъп беше дисквалифициран поради неспорстменско и техническо, като се чудя по какъв начин въобще взеха решение да го изгонят. Имахме късмет да спечелим, само че не се възползвахме. Не чакахме лесна серия и в това време чакахме тежки условия, каквито се случват тук по принцип. Просто в този момент би трябвало да се съсредоточим върху баскетбола и да стоим настрани от протичащото се тук. Трябва да преодолеем проблемите и да играем нашата си игра. Имаме най-малко два мача у дома и се надявам да спечелим купата ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР