Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след победата над

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след победата над
Коментари Харесай

Томаш: Показахме характер

Старши треньорът на Берое Александър Томаш съобщи след успеха над украинския Верес, че тимът е показал темперамент.

– Г-н Томаш, удовлетворен ли сте от това, което видяхте на терена?

– Имаше позитивни неща. Забелязва се, че тимът се стреми, старае и усъвършенства взаимовръзките и доста други неща. Но има и доста неща, върху които да работим и почистваме. Има доста неща, които ми харесват, само че и ще наблегнем върху грешките, които вършим.

– Предният дуел Берое означи в последната минута, а през днешния ден обърна напълно развоя на срещата. От тази позиция по какъв начин ще коментирате тима?

– Показахме темперамент. На фона на умората. Видяхте, че украинският отбор е много проведен и играе добре в отбранителен, а и напълно в тактически проект. Игра пряк футбол, който доста тимове в България не ползват. Имахме своите проблеми, само че в мемента, в който подобрим притежанието на топката и бързо взимане на решения в дадени обстановки, които са комплицирани и излизаме от тях – се вижда, че можем да надвиваме над положителни тимове.

– Предпоследен ден от лагера в Турция. Доволен ли сте от работата, която свърши тимът тук?

– Забелязвам, че подобряваме много неща в разнообразни съставни елементи – в изнасянето, във взаимовръзките и доста други. Има неща, които не ми харесват и ще акцентираме и работим. Надявам се с всеки минал ден да подобряваме безусловно всичко в клуба. Като цяло съм удовлетворен, само че имаме доста работа.

– Към това ли ще наблегнете в оставащите две седмици до подновяването на шампионата?

– Ще търсим освежеване на играчите и нахлуване в спортна форма. Маочвете в действителност наближават и ние би трябвало да отговорим по метода, по който всички желаеме.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР